ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Şarkikaraağaç İnönü İlkokulu

Zafer ÇETİN - Okul Müdürü

• 1974 yılında Isparta ilinin Şarkîkaraağaç ilçesine bağlı Karayaka Köyü´nde doğmuştur.. İlköğrenimini Şarkîkaraağaç ilçesine bağlı Karayaka Köyü İlkokulu’nda, Ortaokul ve lise öğrenimini Şarkikaraağaç Lisesi’nde, Üniversite eğitimini ise Ankara Üniversitesi’nde 1996 yılında tamamladı.02.08.2023 tarihinde Süleyman Demirel Üniversitesi´nde Yüksek Lisansını bitirdi. İlk göreve 1996 yılında Karayaka Köyü İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak başladı. Burada çalışırken 1997 yılında askerlik hizmetini yedek subay olarak yapmak üzere Şırnak Beytüşşebap ilçesine bağlı Bolağaç İlkokulu’na gitti.1998 yılında askerlik hizmetini tamamlayıp görev yeri olan Karayaka Köyü İlkokulu’na döndü. Buradan il içi sıra tayiniyle Şarkîkaraağaç ilçesine bağlı Yeniköy İlkokulu’na ataması yapıldı.1998-2005 yılları arasında bu okulda müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptı. Yine il içi  atamalarıyla  sırasıyla Beyköy, Çaltı İlkokullarında müdür yetkili öğretmen olarak çalıştı.Sonra aynı ilçeye bağlı Belceğiz İlköğretim Okulu’nda vekaleten ve asaleten müdürlük görevinde bulundu.2010 Şubat ayında Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı yönetici atamasıyla Çarıksaraylar Şehit Bekir Aksöz İlköğretim Okulu’na okul müdürü olarak atandı.Çarıksaraylar Şehit Bekir Aksöz İlköğretim Okulu’ndaki görevinden 08/12/2014 tarihinde ayrılmış ve aynı tarihte ilçemiz Şehit Selçuk Doğan İlkokulu’na okul müdürü olarak görevlendirildi.03.07.2019 tarihinde Şarkikaraağaç İnönü İlkokulu´na Müdür olarak atandı.Halen bu okulda görev yapmaktadır.Evli olup iki çocuk babasıdır.