ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - ŞARKİKARAAĞAÇ İNÖNÜ İLKOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri okulumuzun kapalı spor salonunda değerli velilerimizin katılımıyla kutlandı.

Anasınıfı Sınıf Gösteri Video

Birinci Sınıf Gösteri Video

İkinci Sınıf Gösteri Video

Üçüncü Sınıf Gösteri Video

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla ilçemiz stadyumunda kutlandı.

Anasınıfı Gösterisi

Birinci Sınıflar Gösteri Videosu

İkinci Sınıflar Gösteri Videosu

Nis

3/C sınıfı öğrencilerimizin kendi emekleriyle hazırladıkları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı programı.

Nis

Okulumuz birinci sınıf öğrencileri, kütüphaneler haftası etkinlikleri kapsamında ilçemiz kütüphanesini ziyarette bulundular.

Nis

İlçemiz genelinde düzenlenen ilkokullar arası mendil kapma yarışmasında okulumuz öğrencileri tüm rakiplerini yenerek birincilik kupasını almayı başarmıştır. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Rehberlik Öğretmenimiz Memiş Doğan ERYILMAZ'a ve özveriyle mücadele eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle öğrencilerimize Şarkikaraağaç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün Ziraat Mühendisleri tarafından "Su Verimliliği" konulu seminer verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında öğrencilerimiz hazırlamış olduğu çalışmaları sergilediler. Tören sonunda Çanakkale Savaşında, atalarımızın ne zorluklarla mücadele ettiklerini anlatabilmek için öğrencilerimize kuru üzüm ve ekmek dağıtımı yapıldı. Bu güzel etkinliğe vesile olan Günpa Market ve Bereket ekmek fırını işletmecilerine çok teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü töreni

Mrt

Okulumuz genelinde yapılan 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü  temalı resim yarışmasında birinci olan öğrencimiz Elif Nur AKBAŞ, ilçe geneli yapılan yarışmada üçüncü olmuştur. Ödülünü Cumhuriyet Savcımız vermiştir.

Mrt

Yeşilay Haftası kutlama programından kareler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 2.Sınıf öğrencilerimize deniz ulaşım araçlarında çalışan gemi başmühendisi velimiz Bilal KILIÇ Hayat Bilgisi dersi olan "Meslekleri Tanıyorum" konusu  gereği gemicilik mesleğini tanıttı.Gemi başmühendisi velimiz Bilal KILIÇ beye bizleri kırmayıp öğrencilerimize tanıtım yaptığı için çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 2.Sınıf öğrencileri Türkçe dersi "Ekmek" konulu şiir kapsamında ekmeğimizin soframıza gelene kadar hangi işlemlerden geçtiğini gözlemlemeleri için ilçemizde bulunan unlu mamül ürünleri üretimi ve satışını yapan Yörükoğlu Pastanesi 'ne gezi düzenlediler.Bizi ağırlayan ve öğrencilerimize ikramlarda bulunan işletme sahiplerine ve güler yüzlü personeline teşekkür ediyoruz.

Şbt

2/C Sınıfı öğrencilerimizin serbest etkinlikler dersinde hazırlamış olduğu "Bahar Çiçekleri" etkinliği.

Şbt

2. Sınıf öğretmenlerimizin girişimiyle Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli personel tarafından öğrencilerimize ulaşım ve trafik kuralları konusunda eğitim verilmiştir. Trafik polisi Osman KAYMAK ve Erkan KOCA'ya teşekkür ederiz.