ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Şarkikaraağaç İnönü İlkokulu

Şbt

Okulumuz dördüncü sınıf öğrencilerinin Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında hazırlamış oldukları "Atasözleri ve Deyimler" etkinliği. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2/C Sınıfı öğrencilerimizin Hayat Bilgisi dersi Ulaşım Araçları etkinliği.

2/B sınıfı öğrencilerimizin "Sağlığımız için Çalışanlar" etkinliği

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 21/08/2023 tarihli 2023/28 sayılı 2023/ 2024 Eğitim-Öğretim yılana ait iş ve işlemlerle ilgili genelge gereği hazırlamış olduğumuz veli görüşme saatlerimiz.

Değerli Velilerimiz;

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul kıyafetleriyle ilgili siz velilerimize yapılan anket sonucunda çoğunluk okul kıyafeti giyilmesi konusunda oy kullanmıştır. Okul yönetimi ve Okul-Aile birliği kararı gereği bu eğitim öğretim yılında ağaşıdaki görsellerde bulunan mevcut okul kıyafetimiz giyilecektir. Tüm velilerimize duyrulur.